Levesek:
Húsleves gazdagon tálalva: 460.-
(az aranyló levesben zöldségek halmaza és persze az elmaradhatatlan csirkehús található,finom tésztabetéttel)
Húsleves: 320.-
(a szemnek is gyönyörködtető látvány az aranysárga színű leves, amelyben a tészta lágyan úszik)
Babgulyás: 550.-
(ősi magyar "étek",melynek az ízét a szárazbab és a füstölt hús adja)
Gulyásleves: 500.-
(szintén egy nagyon régi magyar étel, amely a gulyások fő tápláléka volt)
Tárkonyos raguleves: 550.-
(a ragu színét és főleg az ízét a tárkony adja)
Gyümölcsleves: 440.-
( könnyed, szinte légies étel, amelyet a gyümölcsök ízeinek a harmóniájá adja meg)
Sertés raguleves: 550.-
( a raguleves húsanyaga friss sertéshúsból készül)
Csülkös bableves: 550.-
( füstölt csülök, zöldségek és a bab "orgiája")
Tárkonyos pulyka raguleves: 550.-
( ebben a levesben finom pulykahús szinte olvad a vendég szájában)
Hagymaleves: 380.-
( egyszerűen finom, a franciák ezért is imádják)
Karfiolleves: 380.-
(klasszikus karfiolíz, tejfölel díszitve)
Tejfölös. burgonyaleves: 380.-
(népi étel, szintén tejföl dekorációval a tetején)
Frankfurtileves: 380.-
( valamikor szilveszter utáni gyomorkimélő étel volt)
Gombaleves: 380.-
( könnyedség, és mégis tápláló, de nem hízlal)
Zöldborsóleves: 380.-
(vitamindús könnyed leves)
Paradicsomleves: 240.-
(szintén tápláló, és mégis vigyáz a vonalainkra)
Palócleves: 500.-
( Nógrádból származó leves, amelyben a sokszínűség adja a különleges ízharmóniát)
Halászlé: 700.-
(klasszikus magyar étel, egészséges halszelettel bélelve)
-------------------------------------------------------